Mobilhuvud

Avslutningspaket duk&kruka

Ord. pris: 
403 kr
Rea:
275 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
128 kr (32%)
Typ:
Duk Cecilie&Kruka
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
En nordisk version av den japanska Furoshiki, ett tygstycke med många olika användningsområden. Du kan ha det till bordet som en duk, knyt den till en väska eller använda för paketinslagning! 
Alla produkter från danska The Organic Company är gjorda av certifierad ekologisk bomull enligt GOTS (Global Organic Textile Standard). Certifieringen garanterar inte bara att alla material är ekologiska men även att ett antal internationella arbetsrättsliga villkor är uppfyllda och att inga giftiga, cancerframkallande eller nedsmutsande kemikalier används i produktionen.
Designfilosofin baseras på den enkla skandinaviska estetiken med fokus på funktion och kvalitet. 

Kruka av vaxat återvunnet papper. Den skrynkliga looken ger krukan sitt speciella och unika uttryck. Beläggning av naturgummi gör krukan vattentät. Basen är gjord av vacker återvunnen mahogny, som också ger en härlig tyngd till krukan.
Storlek; H13xD13 cm
Produkter från Lübech Living / Oohh är tillverkade i ett Fair Trade-projekt, av kvinnor från Sri Lanka. Projektet innebär att kvinnorna kan arbeta från sitt hem och förtjäna en viktig inkomst, och samtidigt ta hand om hem och familj. Oohh inspireras av att återanvända material som finns till hands. Oohh är skapat för att överraska och inspirera och för få den där ”oohh” reaktionen!