Mobilhuvud

SKRYTA läderlampa

Pris:
10 900 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Läderlampa svart
Antal:
Finns i lager
”SLOW TAN” Läder av god kvalitet slits med patina. Av svarta skinnjackor som inte sålts inom Göteborgs Stadmissions butiksverksamhet tar vi vara på de finaste bitarna. Dessa skärs till remsor, stansas, lindas och flätas för hand. 

När man arbetar med spillmaterial uppstår alltid en viss variation från lampa till lampa. Därför kan din lampa avvika något i färg från bilden du ser här i butiken.
 
Material: Läder från svarta skinnjackor. Svartfärgad metallstomme och vegetabiliskt garvat lädersnöre. Guldfärgad E27 armatur med textilsladd ingår.
Storlek: D40xH23 cm  

SKRYTA är ett Göteborgsbaserat designföretag. Så här säger de om sin verksamhet och filosofi:
"Vi vill visa att det går att tillverka produkter med hög designfaktor av spillmaterial och med alternativa produktionsmetoder. Vi vill uppmuntra till ett långsammare sätt att leva och arbeta, som ger plats för reflektion och funderingar. Utmana hur saker görs i en tid då många har så bråttom.
Våra lampor har inte bara har sparat in på jordens resurser, utan har också bidragit till att skapa harmoni och välbefinnande under tillverkningsprocessen. Tillverkningen av våra lampor sker i samarbete med aktörer som bedriver socialt hållbart arbete. Den hantverksmässiga produktionen bidrar till att skapa arbetsro och balans och lämnar utrymme för reflektion. Men också den stärkande känslan av att vara en del av något. Varje lampa signeras av den eller de som har varit med vid tillverkningen av lampan."