Mobilhuvud

SKRYTA läderlampa

Pris:
10 900 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Läderlampa
Antal:
Finns i lager
”SLOW TAN” Skinnhudar med skönhetsfläckar blir i våra lampor ingen nackdel. Remsor skärs, stansas, lindas och flätas med varsam hand. Ett riktigt hantverk.

När man arbetar med spillmaterial uppstår alltid en viss variation från lampa till lampa. Därför kan din lampa avvika något i färg från bilden du ser här i butiken.
 
Material: Vegetabiliskt garvat läder 3:e/4:e sorterat från Tärnsjö garveri. Kopparfärgad metallstomme och lädersnöre. Kopparfärgad E27 armatur med textilsladd ingår.
Storlek: D40xH23 cm

SKRYTA är ett Göteborgsbaserat designföretag. Så här säger de om sin verksamhet och filosofi:
"Vi vill visa att det går att tillverka produkter med hög designfaktor av spillmaterial och med alternativa produktionsmetoder. Vi vill uppmuntra till ett långsammare sätt att leva och arbeta, som ger plats för reflektion och funderingar. Utmana hur saker görs i en tid då många har så bråttom.
Våra lampor har inte bara har sparat in på jordens resurser, utan har också bidragit till att skapa harmoni och välbefinnande under tillverkningsprocessen. Tillverkningen av våra lampor sker i samarbete med aktörer som bedriver socialt hållbart arbete. Den hantverksmässiga produktionen bidrar till att skapa arbetsro och balans och lämnar utrymme för reflektion. Men också den stärkande känslan av att vara en del av något. Varje lampa signeras av den eller de som har varit med vid tillverkningen av lampan."