Mobilhuvud

O My Bag väska Ally midi

Pris:
1 650 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Väska Ally bag midi
Antal:
Finns i lager
Ally Bag Midi en klassiska flap-bag som stängs med en rem. Perfekt både för kvällens och dagens alla nödvändigheter. Matt finish.
Innerfickan är tillräckligt stor för allt du behöver ha med dig under dag och har även en mindre ficka med blixtlås samt två fickor för alla mindre saker. Inte nog med det, Ally har också en ficka gömd framtill. Alltid lätt att hitta det du behöver, och du gör det med stil!

Vi rekommenderar att du behandlar din Ally väska med impregnering varannan vecka och att undvika regn - hon är inte vattentät! 

Detaljer:
  • ekoläder
  • färg eco camel
  • en stor ficka med blixtlås på en sida
  • två extra fickor för telefon/penna
  • en extra fick på framsidan
  • O My Bag präglat på framsidan
  • vikt 0,4 kg
  • L25xB5xH16 cm

Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.
Läs mer om ekoläder och få tips om hur du sköter om din produkt här

O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.
Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. 
O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!