Mobilhuvud

O My Bag korthållare brun

Pris:
260 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Korthållare brun Marks Cardcase
Antal:
Finns i lager
Marks Cardcase, en snygg korthållare till dig själv eller den perfekta presenten för både tjejer och killar!

Detaljer:
  • ekoläder
  • färg camel
  • rum för 4 kort och ett mellanfack för kvitton eller fler kort  
  • O My Bag präglat på framsidan
  • L10 x Vidd0.5 x H7 cm 

Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.
Läs mer om ekoläder och få tips om hur du sköter om din produkt här

O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.
Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. 
O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!