Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 1-4 dagar

Hållbara och miljövänliga presenter

Att ge bort en hållbar present är ju dubbel omtanke. Här är tips på ekologiska och miljövänliga presenter till grannen, en miljömedveten kollega eller den perfekta gå-bort-presenten!

Vad betyder hållbara presenter

Att ge någon en gåva är ett bevis på uppskattning. När den fina gesten också är medvetet ställningstagande för miljö och social rättvisa blir omtanken dubbel.

I vårt sortiment är vi stolta över att kunna erbjuda hållbara presenter från designvarumärken såsom O My Bag, ChiCUra, ARTICLE22. Det betyder att de i sitt företagande har hållbarhet som ett övergripande mål, att de i alla möjliga led ska ta hänsyn till miljön och människorna i produktionen. Våra miljövänliga presenter är av ekologiska och återvunna material. Alltid etiskt tillverkade och vissa av våra produkter är dessutom certifierade Fair Trade enligt WFTO. Hos oss hittar du den bästa miljösmarta hållbara presenten, personlig och noga utvald. Sådana presenter är alltid uppskattade oavsett om det är till miljövännen, miljömedvetna kollegan eller den perfekta gå bort presenten!