Mobilhuvud

echo of gothenburg. medvetet och hållbart.

The good store

Be good, do good En livsstil med överdriven konsumtionen är inte bra för vår miljö och att många människor utnyttjas i processen för att tillverka billiga produkter är de allra flesta medvetna om. Att vara god och göra gott är bry sig om vad som pågår i vår omvärld men också att vara snäll mot sig själv. Då mår man bra och vill göra ännu mera gott! 
 

Vårt budskap är att ett hållbart samhälle bygger på att vi gör val med större medvetenhet. Att du ska vara noga med vad du köper, att bara välja saker som du verkligen behöver eller som du vet att du kommer att älska en lång tid framöver, och att välja produkter som du vet är tillverkade med människans och miljöns bästa i åtanke.

Echo of Gothenburg vill bidra till ett hållbart samhälle genom att inspirera människor att göra goda val för sig och för sitt hem. Hos oss hittar du design- och kvalitetsprodukter som är tillverkade med respekt för människa och miljö. 

Vi finns för att vi tror på de positiva känslor som god design kan ge oss i vår vardag. Och för att vi tror på att de flesta av oss vill göra så gott vi kan, i det stora som i det lilla. Hos Echo of Gothenburg kan du finna det ena utan att behöva kompromissa med det andra.

Om oss 2008 öppnades webbutiken Minthe, Mind the earth. Med samma tankar och idéer som idag ville vi bidra till ett hållbart samhälle. Tiden var inte riktigt mogen för Minthe men återuppstod i form av Echo of Gothenburg 2016. Idag ser vi en större medvetenhet kring globala miljöfrågor, människors villkor i tillverkande länder och att vi alla är ansvariga för att stoppa den negativa utvecklingen. Och idag finns det betydligt större urval av goda produkter som också möter våra krav på design och kvalitet.

Vi hoppas att du ska hitta något hos oss som kan ge dig glädje, skönhet och nytta!

Organized

Vi älskar kaos! Att bringa ordning i ett rörigt hem eller kalender är vårt mål med tjänsten Organized.

Som professionell organisatör eller ”ordningskonsult” är vi ett stöd på vägen till ett mer organiserat hem. Våra klienter upplever inte bara en bättre sinnesro när jobbet är färdigt, de känner också att de mer tid och energi över. I bästa fall sparar vi även på miljön genom att bättre ordning ofta innebär färre inköp eftersom att var sak har sin plats. Och känslan av ordning och reda leder inte sällan till att vilja ha ett hem med mindre prylar och kläder!

Vi förstår att hjälpa människor i deras hem kräver förståelse och respekt. Vi jobbar enligt den amerikanska organisationen NAPO (National Association of Productivity and Organizing Professionals) Code of Ethics. Läs mer här om hur vi arbetar.