Servetter ljusgrå i 2-pack av återvunnen textil

  • 50 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Recycled by Wille

Två-pack servetter i ett vackert tyg med lite struktur. Färg ljusgrå, tillverkad av återvunnen textil. Passar lika bra till vardags som till fest. Tips! Testa att använda servetterna som bordstablett eller liten duk!

Storlek: 45x45 cm

Färg: ljusgrå och vit

Material: andras tygspill samlas in, sorteras och tas tillvara och skapas till nya produkter, helt utan att färga om eller tillsätta kemikalier. Produkterna består av 99% återvunnet material(80% bomull 20% polyester).

Tillverkning: sker i textilfabriker i Indien som man haft mångårigt samarbete med. Ägarna till företaget bakom Wasa Ecotextil/Recycled by Wille har många års erfarenhet av textilbranschen och har sett både de bra sidorna, och de riktigt dåliga. Det har lett till en vilja och ambition att göra verklig skillnad. Deras mission är att samarbeta med tillverkare, till och med investera egna medel, för att minska miljöpåverkan och förbättra situationen för människor i textilproduktionen. ”Vi lägger vår energi på att rädda världen istället för att blanda till säsongens trendigaste färgnyans. Det råder ju ändå ingen tvekan om att återvinning is the new black.”

Tvättråd: 40°.

Har du frågor om Servetter ljusgrå i 2-pack av återvunnen textil kontakta oss gärna på info@echoofgothenburg.se