Handduk linne och ekologisk bomull gul

  • 55 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Wasa Ecotextil

Vejby är en vackert våfflad handduk i linne och ekologisk bomull med en tvättad finish. Vejby är både en dekorativ och användbar i handduk badrum eller som alternativ till en kökshandduk i linne. Ekologiska presenter är alltid uppskattade och denna ekologiska handduk är dessutom både snygg och användbar!

Storlek: 40x60 cm

Färg: ljusbrun

Material: 80% ekologisk bomull, 20% linne. Miljövänlig infärgning av samtliga garner där spillvattnet renas på delvis biologisk väg för att sedan återanvändas.

Tillverkning: Indien. Ägarna till företaget bakom Wasaecotextil har många års erfarenhet av textilbranschen och har sett både de bra sidorna, och de riktigt dåliga. Det har lett till en vilja och ambition att göra verklig skillnad. Deras mission är att samarbeta med tillverkare, till och med investera egna medel, för att minska miljöpåverkan och förbättra situationen för människor i textilproduktionen.

Tvättråd: 60°, torktumlas och stryks på medeltemperatur. Tål ej blekning eller kemtvätt.

Vill du ge bort en ekologisk present är denna ekologiska handduk ett perfekt val. Materialblandningen gör den också till en fint alternativ till en kökshandduk i linne.