Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 1-4 dagar

Vas i stengods, fair trade

  • 165 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Supplier Name: The House of Fair Trade
Dela

Bara fantasin sätter gränser för de blomdekorationer du kan göra med denna söta och unik vas. Perfekt att ha flera på bordet för en vacker dukning. Vasen har ett större hål i mitten och mindre hål runtomkring för mindre kvistar och blommor. Av glaserat stengods, drejad för hand enligt traditionell teknik av skickliga keramiker i Nepal.

Från Nepal, WFTO-produktmärkning.

V.v notera att eftersom produkten är handgjord kan utseendet avvika från bilden.

Storlek: H7/Dia 10 cm

Färg: vit

Material: glaserat stengods

Tillverkning: WFTO-produktmärkning. Produktionen sker enligt WFTOs kriterier för rättvis handel vilket bl a innebär att man tar ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Den här producenten fokuserar extra mycket på att bevara miljön (t ex vattenrening och insamlande av regnvatten) samt att producenternas barn ska få möjlighet att gå i skola.

Drejad för hand av skickliga keramiker i Nepal.

The House of Fair Trade vill visa att rättvis handel är gynnsamt för alla parter. De arbetar med producenter i Latinamerika, Afrika och Asien på ett sätt som främjar både ekonomi och miljö för alla parter. De ingår i paraplyorganisationen WFTO (World Fair Trade Organisation) och 2016 blev de som första skandinaviska företag "Fair Trade guaranteed".