Pall Lima naturgarvat läder, svart

  • 1 995 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Fuhr Home

Pallen Lima är tillverkad av buffelskinn och har fyra stabila träben. Plinten passar lika bra som extra sittplats i vardagsrummet, i barnrummet eller som en praktisk pall för hallen. Lädret är infärgat med vegetabiliska färger vilket med tiden kommer att ge stolen en vacker sprucken patina och vintage look. Från danska Fuhr Home.

Varje stol är unik och kan avvika något från bilden.

OBS! Beställningsvara, kontakta info@echoofgothenburg.se för mer information om leverans.

Storlek: L41 × B28 × H47 cm

Färg: svart

Material: buffelskinn, trä. Lädret är vegetabiliskt garvat och därmed "rått". Repor och avsaknad av färg på vissa ställen kan förekomma. Det är mening och vad som ger pallen det råa och samtidgt eleganta utseendet. Lädret är färgat och ger med tiden ytan en unik, nött vintage patina. Läs mer om hur du tar hand om ditt naturgarvade läder.

Tillverkning: bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr som tillsammans med sin indiska samarbetspartner Nitin skapat en serie möbler i en rå men samtidigt skandinavisk, elegant stil. Deras mission är att återanvända material som andra inte ser något värde i och skapa designade möbler av god kvalitet. Deras koncept bygger på rättvisa, att göra de bästa valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser.