Bänk | Dagbädd Rome, naturgarvat läder

  • 7 395 kr
I lager
Leverantör: Fuhr Home

Bänken Rome är perfekt för hallen eller som dagbädd och extra sittplats för dina gäster. En vacker möbel med galvaniserade rör och knappar i sitsen. Över tid kommer bruket av bänken ge en vacker nött patina eftersom färgningen av lädret sker för hand. Från danska Fuhr Home.

Varje stol är unik och kan avvika något från bilden.

OBS! Beställningsvara, kontakta info@echoofgothenburg.se för mer information om leverans.

Storlek: 150 x 48 x 48 cm 

Färg: cognac (ljusbrun)

Material: buffelskinn, galvaniserade rör. Lädret är vegetabiliskt garvat och därmed "rått". Repor och avsaknad av färg på vissa ställen kan förekomma. Det är mening och vad som ger bänken det råa och samtidgt eleganta utseendet. Lädret är färgat och ger med tiden ytan en unik, nött vintage patina. Läs mer om hur du tar hand om ditt naturgarvade läder.

Tillverkning: bakom Fuhr Home står danske Anders Fuhr som tillsammans med sin indiska samarbetspartner Nitin skapat en serie möbler i en rå men samtidigt skandinavisk, elegant stil. Deras mission är att återanvända material som andra inte ser något värde i och skapa designade möbler av god kvalitet. Deras koncept bygger på rättvisa, att göra de bästa valen och att ta ansvar för hur man använder Moder Jords resurser.