Vik-plånbok Alex naturgarvat läder

  • 549 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: O My Bag

Vik-plånboken Alex är den perfekta storleken för den som vill att plånboken ska passa allt men samtidigt vara så kompakt som möjigt. Designen ger plats för minst 5 kort, ett separat fack för kvitton och ett fack på utsidan med dragkedja för mynt. I naturgarvat läder.

Texten O My Bag är präglat på framsidan.

Storlek: L10 x B1 x H9

Material: naturgarvat läder. Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.

Färg: svart

Tillverkning:  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.

Läs mer om vegetabiliskt garvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!

Har du frågor om Vik-plånbok Alex naturgarvat läder kontakta oss gärna på info@echoofgothenburg.se