• Klimatsmart design för en hållbar livsstil.
Frakt 39 kr | Fri frakt vid 499 kr | Leverans 2-5 dagar

Kuvertväska naturgarvat läder, svart

  • 1 475 kr
I lager.
Leverantör: O My Bag

Josephine kan förvandlas från kuvertväska till plånbok med en avtagbar axelrem. Kedjan ger Josephine det där lilla extra som gör henne snygg även på kvällen. 

Inuti är väskan mycket praktiskt designad med sex kreditkortsfack, tre olika avdelningar och ficka med dragkedja.

Storlek: L18xB4xH13 cm. Axelrem max 130 cm.

Material: naturgarvat läder. Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.

Färg: eco-classic black

Tillverkning:  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.

Övrigt: fodrad, notera att fodringen inte tål vatten och färgen kan fläcka tyget. Om du råkar få vätska i väskan så gnugga inte utan låt det försiktigt torka.

Läs mer om vegetabiliskt garvat läder och få tips om hur du sköter om din produkt!

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!