Axelremsväska Lola croco, naturgarvat läder

  • 1 990 kr
I lager
Leverantör: O My Bag

Välj stil efter humör med Lola! Med ett coolt krokodilmönster på en sida och ett klassiskt mjukt skinn på andra sidan blir Lola lika användbar på dagen som snygg till kvällsstassen. Lola kan omvandlas från axelremsväska till clutch med en avtagbar axelrem. Väskan är praktiskt designad med två avdelade fack som stängs med dragkedja så du lättare kan hitta vad du söker. Inuti finns ännu ett fack med dragkedja och ett öppet fack. 

OBS! VARJE VÄSKA ÄR UNIK OCH MÖSTRET KAN AVVIKA FRÅN BILDERNA. Hör av dig till oss så får du en bild på just din väska!

Storlek: L22xH15xB4 cm. Axelrem max 60 cm.

Material: vegetabiliskt garvat läder. Materialet till ekolädret kommer från kohudar i området kring Calcutta. Hudarna bearbetas till läder och färdiga produkter i processer som är fria från skadliga kemikalier. Observera att ekoläder är garvat med naturliga eller ekologiska lösningar och i princip obeseglat efter garvningsprocessen. Det gör att repor och fläckar kan uppträda i lädret vilket är helt naturligt. Det gör också att utseendet kan variera och avvika från de bilder du ser här i butiken. Om du vill ha en bild på just din O My Bag produkt så hör av dig till info@echoofgothenburg.se.

Färg: svart croco/soft

Tillverkning:  O My Bag väskor är designade i Amsterdam och tillverkade för hand i Calcutta, Indien. Tillverkningen sker i certifierade Fair Trade organisationer vilket garanterar en säker och hälsosam miljö för arbetarna, rättvisa ersättningar, betalda sjuk- och pensionsförsäkringar.

Övrigt: fodrad, notera att fodringen inte tål vatten och färgen kan fläcka tyget. Om du råkar få vätska i väskan så gnugga inte utan låt det försiktigt torka.

Läs mer om vegetabiliskt garvat läderoch få tips om hur du sköter om din produkt!

O My Bag tror på konsumentens ansvar, och att vi faktiskt kan förändra världen genom att efterfråga rättvisa produkter tillverkade med respekt för miljö och människor. Företaget startades 2010 av Paulien Wessenlink. Hon var övertygad om att god design, rättvis produktion och hållbarhet är en helig treenighet!