Mobilhuvud

knappast ett doftljus i mängden

Kårby Organics startades av Jon Kårby efter en inspirationsresa till Indien. Här studerade Jon Ayurvedisk örtlära, och med många år som hudterapeut i bagaget föddes idén till en serie dofter som inte bara luktar gott utan också har en välgörande effekt.

Relaxtion  en grupp avstressande dofter för att skapa en lugn stämning och komma ner i varv. Lämpliga kvällstid.
Energy       boosta dig med energi när du behöver det. Uppfriskande och upplyftande dofter. Lämpliga dagtid.
Harmony  harmoniska dofter för hemmets alla rum när du behöver lugn och harmoni. Passar hela dagen.

Med naturnära upplevelser och alla växter som Jon studerade i Indien föll det sig naturligt att även produktionen skulle vara nära naturen och med ett ekologiskt tänk. Alla råvaror som Kårby Organics använder har en eller flera miljöcertifieringar, och kommer från ekologiska odlingar runt om i världen. Det unika vaxet i Kårby Organics ljus innehåller naturligt hårda fetter, vilka till skillnad mot soja- eller rapsvax inte behöver processas på kemiskt onaturlig, och inte så miljvänlig, väg.

Även förpackningarna har ett miljötänk, metallen är återvunnen aluminium och glasen är av återvunnet glas. Tillverkningen sker i sörmländska Strängnäs, där ljusen hälls för hand och doftkompositioner skapas av eteriska oljor. Här hittar du hela sortimentet!

Kårby Organics Travel Candle. Foto: Kårby Organics.

Kommentera gärna: