Mobilhuvud

Lampa bord återvunnet papper

Pris:
1 280 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Lampa Veilleuse
Antal:
Finns i lager
Lampan Veilleuse är en lika funktionell som snygg inredningsdetalj som passar på bordet eller hängande. När lampan skickas är den platt men pappersremsorna är starka så du kan sträcka och dra ut den till önskat format.

Miljövänliga lampkollektionen från franska Best Before är tillverkad för hand och av återanvänt, oblekt papper. Att knyta produkter i makramé av återanvänt papper är en gammal tradition i Korea som håller på att bli alltmer sällsynt. De två kvinnorna som Best Before arbetar med, Kim Soon Ja och Myoung Il Dong, tränar nu unga kvinnor i konsten för att kunna tillgodose Best Befores produktion. Det enda verktyg som används är de egna fingrarna och varje kvinna har sin egen stil och eget sätt att knyta och binda. Best Before kollektioner är designade av paret Corinne Muller och Piotr Oleszkowics.
 
  • Veilleuse mäter H19xDia15 cm. Lampan kan användas på flera sätt t ex stå eller ligga på ett bord eller hängas på en krok.
  • När lampan skickas är den platt men pappersremsorna är starka så du kan sträcka och dra ut lampan till önskat format.
  • Lampsockel E147. Eftersom lampskärmen är hålig och transparent rekommederas en dekorationslampa som är mindre ljusskarp. Använd gärna LED-lampan om möjligt.
  • Glödlampan sitter inuti en stålkonstruktion.
  • Kommer med svart textilsladd ca 1.85 m, stickkontakt och en transparent strömbrytare på sladden.